Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών ανάδειξης των δυο αιρετών εκπροσώπων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο εργαζομένων ΟΤΑ Δωδ/σου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΙΡΕΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΤΑ Ν. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

 

Χαιρετίζουμε τους δεκάδες συναδέλφους, που παρά τις δύσκολες (από πολλές πλευρές) συνθήκες, στήριξαν τις δυνάμεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ στις τελευταίες εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των εργαζομένων στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Νομού Δωδεκανήσου. Με αρκετή καθυστέρηση, λόγω αντικειμενικών δυσκολιών, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε για τα αποτελέσματα σύμφωνα με τα οποία εκλέχτηκαν από τη ΔΑΣ-ΟΤΑ ένας εκπρόσωπος στους μόνιμους και ένας στους αορίστου.

Οι δυνάμεις της ΔΑΣ-ΟΤΑ δεν καλλιέργησαν αυταπάτες στους συναδέλφους. Αντιθέτως, ενημέρωσαν για το ρόλο του Υπηρεσιακού Συμβουλίου το οποίο κινείται στο πλαίσιο των αποφάσεων και της πολιτικής που χαράσσουν οι εκάστοτε κυβερνήσεις, κινείται στα πλαίσια του αντιδραστικού δημοσιοϋπαλληλικού κώδικα. Ενημέρωσαν ότι χωρίς ισχυρό κίνημα που θα συγκρούεται αποφασιστικά με κάθε αντιδραστική – αντιλαϊκή πολιτική οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους ούτε μέσα στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο.

Κάποιοι συνάδελφοι, αναγνωρίζοντας την ειλικρινή στάση των υποψηφίων με το συνδυασμό της ΔΑΣ-ΟΤΑ, την αγωνιστική τους διάθεση και την πάλη τους για συσπείρωση όλων των εργαζομένων, το ότι δεν έχουν καμία δέσμευση απέναντι σε καμιά διοίκηση, δεν λειτουργούν στη βάση προσωπικών εξυπηρετήσεων και ρουσφετιών, στήριξαν το ψηφοδέλτιό της.

Με νέα κουράγια από τη στήριξη σας, δεσμευόμαστε ότι οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι μας στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, θα δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να είναι τα μάτια, τα αυτιά και η φωνή των εργαζομένων ενάντια στις αυθαιρεσίες και τις άδικες αποφάσεις των Δημοτικών Αρχών!

Πιο συγκεκριμένα τα αποτελέσματα ανά Δήμο έχουν ως εξής, στους μόνιμους :

 

Και στους αορίστου :

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους ανεξαρτήτως αν στήριξαν ή όχι τις δυνάμεις μας, να ενισχύσουν τα σωματεία τους με τη συμμετοχή τους στις γενικές συνελεύσεις, να πλαισιώσουν τη δράση της ΔΑΣ-ΟΤΑ γυρνώντας την πλάτη στον κυβερνητικό συνδικαλισμό και να βγουν μπροστά με τον αγώνα και τις πρωτοβουλίες τους για οργανωμένη πάλη απέναντι στην επίθεση που δεχόμαστε. Να κάνουν το επόμενο βήμα και να αφήσουν πίσω τους όσους βάζουν εμπόδια στην προσπάθειά τους για ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής. Από αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς συνάδελφος παρά μόνο όσοι βάζουν εμπόδια με τη στάση τους, με την καλλιέργεια της αναποτελεσματικότητας με την αναβλητικότητα των αγώνων!

Καλούμε κάθε συναδέλφισσα/συνάδελφο, μαζί με τη ΔΑΣ-ΟΤΑ να παλέψουμε:

• Για την ανατροπή κάθε αντιλαϊκής πολιτικής

• Για να μπουν μπροστά οι δικές μας ανάγκες

 Ρόδος 21/02/2022

 

 

+