Κάλεσμα για την απεργιακή συγκέντρωση της 1ης Μάη

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Η 1η Μάη είναι η μέρα που η παγκόσμια εργατική τάξη τιμά αγωνιστικά τους νεκρούς της, που θυσιάστηκαν ανοίγοντας δρόμους για νέους αγώνες και κατακτήσεις. Είναι μέρα-σύμβολο στον αγώνα των εργαζομένων για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και οδηγός για το σήμερα και τις νέες μάχες που θα ακολουθήσουν. Οι εργάτες που θυσιάστηκαν στο Σικάγο μας διδάσκουν πως η εργατική τάξη δε μπορεί να περιμένει βελτιώσεις στη ζωή της, αν δεν αγωνιστεί. Γιατί τίποτα δε μας χαρίστηκε. Το κάθε δικαίωμα, κερδήθηκε με αγώνες και αίμα.

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΓΙΑ!

Αφήνουμε πίσω μας τις αυταπάτες και τα ψέματα που μοιράζουν για «δίκαιη» και «βιώσιμη» ανάπτυξη», προσπερνάμε την επιλογή του «μικρότερου κακού» που πάντα καταλήγει στο «χειρότερο για τον μικρό». Απαντάμε αγωνιστικά συμμετέχοντας σε διεκδικητικούς αγώνες. Προσπερνάμε τους εκβιασμούς των κομμάτων που στηρίζουν τα κέρδη των μονοπωλίων, την ΕΕ της ανεργίας, των ψίχουλων και της καταστολής, τις δυνάμεις που στηρίζουν το ΝΑΤΟ των πολέμων και των ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων.

Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ!

Τιμάμε όλους όσους αγωνίστηκαν για το μήνυμα της Πρωτομαγιάς, που είναι να σταματήσει η εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και συμπορευόμαστε με όσους αγωνίζονται σήμερα για το μέλλον που μας ανήκει, απέναντι στις παρεμβάσεις κράτους και εργοδοσίας.



ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 1η ΜΑΗ, ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ, ΣΤΙΣ 11:00πμ
+