Αίτηση ΔΑΣ-ΟΤΑ Ρόδου για έκτακτο Δ.Σ. του Συλλόγου

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Σύμφωνα με την παρ.1β του άρθρου 31 του Καταστατικού μας, αιτούμαστε από τον Πρόεδρο, να καλέσει έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στα Γραφεία των ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΙΑΛΥΣΟΥ, ώστε να συζητηθούν από το Σώμα, τα κάτωθι θέματα:
1.   Ενημέρωση για το Διαγωνισμό της Σύμβασης Έργου με Ιδιώτη (12 έτη) για τον Ηλεκτροφωτισμό. Καταγγελία για την Ιδιωτικοποίηση του Έργου των Συνεργείων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων.
2.     Έκτακτη Γεν. Συνέλευση Εργατοτεχνικού Προσωπικού για Ενημέρωση σχετικά με τα ΒΑΕ και την Οργάνωση Επιτροπής Αγώνα για την Υπεράσπισή τους.
3.   Άμεση μεταστέγαση Υπηρεσιών του Δήμου Ρόδου (Γραφείο Προσόδων & Κτήρια Αποθήκης Γραφείου Προμηθειών), λόγω κινδύνου κατάρρευσης οροφής (Γρ. Προσόδων) και ύπαρξης καρκινογόνου-απαγορευμένου υλικού (ΑΜΙΑΝΤΟΣ) και στις 2 υπηρεσίες. Απομάκρυνση του ΑΜΙΑΝΤΟΥ λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέσα και προφυλάξεις από τα συνεργεία.
4. Ενημέρωση για ακατάλληλους ή επικίνδυνους χώρους εργασίας λόγω φθορών και μη κατάλληλης συντήρησής τους, όπως πχ. Κτήριο Δημαρχείου στο Γεννάδι.
5.  Ενημέρωση για τις καθυστερήσεις καταβολής των δόσεων της εισφοράς σε χρήμα στους εργαζομένους για τα ΜΑΠ των παλαιοτέρων ετών.
6.  Παρέμβαση για την υποστελέχωση Υπηρεσιών του Δ. Ρόδου (ΥΔΟΜ, Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών), οι οποίες έχουν κάνει έγγραφη αναφορά στον Δήμαρχο Ρόδου.
7.     Υποστήριξη των όποιων Κινητοποιήσεων-Δράσεων, που έχουν αποφασιστεί από την Επιτροπή Αγώνα των Συμβασιούχων – Παρατασιούχων της Καθαριότητας  του Δήμου Ρόδου.
8.     Ορισμός συνάντησης του Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την Επιτροπή Ειρήνης Ρόδου.
Ρόδος, 3-5-2018
Οι Αιτούντες
                 
+